Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 2 braciole di maiale (300 g circa l'una, spessore 3-4 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 40 g di olio extravergine di oliva
- ½ scalogno
- 300 g di ananas fresco a pezzi
- 10 g di zucchero di canna
- 10 g di salsa di senape
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2907.5 kJ / 695 kcal
- Protein
- 46.5 g
- Sacharidy
- 42.7 g
- Tuk
- 92.7 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 105 mg
Alternativní recepty
Spezzatino di manzo ai funghi con cous cous di cavolfiore
45 min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30 min
Pollo piccante Sottovuoto con carote glassate
2h 50min
Manzo alla cantonese sottovuoto
2h 25min
Filetto di maiale alla birra con stick di carote (per 2 persone)
1h 30 min
Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto
3h 30min
Cipolle rosse fermentate
96 Std.
Spezzatino di manzo a Cottura Lenta con salsa ai funghi
5h 40min
Polenta con straccetti di manzo
1h 30 min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3h
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1u. 45min