Zařízení & příslušenství
胡椒牛肉
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
牛里脊 切片320 克
-
蚝油20 克
-
生抽20 克
-
现磨黑胡椒粉½ 茶匙
-
白胡椒粉 现磨2 茶匙
-
玉米淀粉5 克
-
油40 克
-
水500 克
-
姜 切块40 克
-
蒜头7 - 8 瓣
-
洋葱 切小块130 克
-
葱 切段20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
389.3 mg
Protein
19.1 g
Kalorie
986.1 kJ /
235.7 kcal
Tuk
14.1 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
3.1 g
Sacharidy
10.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
快手晚餐
5 recepty/-ů
Čína
Čína