Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g chalota
- 30 g azeite
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes, esfarelado - 450 g água
- ½ c. chá de tomilho seco, mais q.b. p/ temperar
- 1 - 2 pitadas de sal
- ½ c. chá de pimenta preta, mais q.b. p/ temperar
- 200 g queijo de cabra, esfarelado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1038.7 kJ / 248.3 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 10.3 g
- Tuk
- 18.5 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 342.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de alho-francês
40 Min
Sopa de brócolos com croutons
1 Std.
Creme de abóbora com caril
35 Min
Sopa de abóbora-manteiga e gengibre
35 Min
Sopa de curgete com cebolinho
40 Min
Sopa de ervilhas à alentejana
40 Min
Sopa de cenoura e pera
1 Std.
Creme de espinafres
40 Min
Sopa de cenoura e aipo com azeite de ervas
45 Min
Sopa de alho-francês com croutons
55min
Sopa de ervilhas com hortelã
20 Min
Sopa de couve-flor e grão-de-bico
50 Min