Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g cebola
- 2 dentes de alho
- 30 g aipo
- 30 g cenoura
- 40 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 500 g carne picada mista
- 800 g tomate triturado
- 150 g água
- ¼ c. chá de sal
- ½ - 1 c. chá de pimenta
- ¼ c. chá de pimenta-de-caiena em pó
- 750 g massa tipo raviolis, c/ recheio a gosto
- 300 g queijo ricota
- 300 g queijo mozarela cortado em fatias
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3265.4 kJ / 780.4 kcal
- Protein
- 37.7 g
- Sacharidy
- 82.5 g
- Tuk
- 33.6 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 411.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre
1h 10min
Fajitas de sobras de frango
1u. 20min
Arroz de frango
50min
Arroz de miúdos
12h 40min
Timballo de carne e ovo
Ninguna valoración
Menu: Massa de atum gratinada e mousse de amora
1u.
Frango à Jamaicana com puré de batata e legumes
3 godz. 5 min
Massa de frango com cebola, salada quente de legumes e bolo de chocolate a vapor
1 Std. 5 Min
Coxas de frango com puré de cenoura
8 Std. 45 Min
Serradura de chocolate
3h 20min
Espetadas de frango na grelha com molho de cerveja
8h
Piza carbonara
1u.