Kompatibilní verze
Filetto di pesce con germogli di soia in salsa piccante
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di filetti di pesce, con o senza pelle, a fette (circa 5 mm), v. Consigli
- 25 g di vino bianco, secco
- ½ cucchiaino di sale
- 30 g di olio neutro, ad esempio olio di girasole
- 20 g di olio piccante, fatto in casa (v. Consigli)
- 1 cucchiaino di peppe di Sichuan (v. Consigli)
- 40 g di pasta piccante Doubanjiang (v. Consigli)
- 10 g di zenzero fresco, a fette sottili
- 3 spicchi di aglio
- 2 peperoncini rossi, secchi a pezzi (circa 5 cm)
- 250 g di germogli di soia, conservati
- 1200 g di acqua
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
- 2 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate, per cospargere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 967 kJ / 231 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta integrale fagioli e cozze
1h
Filetti di agnello all'aglio
1h
Mai tai
10min
Hosomaki
2h
Marinatura al Whisky
15min
Pisco lime sour
15min
Panna cotta al grano saraceno
2 godz. 35 min
Manhattan
10min
Pollo al Rum e cocco
2h 30min
Carbonada
1h
Garganelli chiodini e patate
50min
Spaghettoni cacio e pepe
25min