Zařízení & příslušenství
Hruškový dip s křenem a borůvkami
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 porce
Suroviny
-
10 - 15 gramů citrónové kůry bio, bez bílé části
-
120 gramů hrušek velmi zralých, měkkých, oloupaných na kousky
-
20 gramů strouhaného křenu, konzervovaného
-
40 gramů čerstvých nebo mražených borůvek
-
20 - 30 gramů červeného vína
-
10 gramů citrónové šťávy
-
½ čajové lžičky sušeného mletého zázvoru
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
0.6 g
Kalorie
132.9 kJ /
31.8 kcal
Tuk
0.2 g
Vláknina
1.4 g
Sacharidy
7.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Jalapeño marináda s citrónovou trávou a zázvorem
Žádné hodnocení
Tropická kuřecí stehna s havajským toastem (Huli Huli Style)
3hod. 40min.
Novoroční bigos
55min.
Dohněda orestované kostky hovězího masa (well done)
10min.
Srnčí s bramborovými pusinkami a mrkví
1hod. 50min.
Houbové placky
45min.
Chřest s rýží a citrónovou omáčkou sabayon
1hod.
Cava trifle s ostružinami a hroznovým vínem
4hod. 30min.
Zeleninová polévka a kuře Hainan s rýží a vaječnou omeletkou v páře
Žádné hodnocení
Losos s citrónovou holandskou omáčkou, chřestem a rýží
Žádné hodnocení
Pikantní lilkové chutney
35min.
Soljanka z DDR
1hod. 30min.