Zařízení & příslušenství
Hruškový dip s křenem a borůvkami
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 porce
Suroviny
-
10 - 15 gramů citrónové kůry bio, bez bílé části
-
120 gramů hrušek velmi zralých, měkkých, oloupaných na kousky
-
20 gramů strouhaného křenu, konzervovaného
-
40 gramů čerstvých nebo mražených borůvek
-
20 - 30 gramů červeného vína
-
10 gramů citrónové šťávy
-
½ čajové lžičky sušeného mletého zázvoru
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
0.6 g
Kalorie
132.9 kJ /
31.8 kcal
Tuk
0.2 g
Vláknina
1.4 g
Sacharidy
7.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Žampióny s bylinkovým mascarpone
35min.
Lososové burgery
30min.
Dýňové Chai Latte
20min.
Virgin maracujové Mojito
10min.
Quiche s batáty a mletým masem
1hod. 45min.
Pečený losos s miso a korejskou chilli pastou
Žádné hodnocení
Čokoládovo-arašídové proteinové bomby
50min.
Terina s kachními játry a portským vínem
Žádné hodnocení
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35min.
Lišková polévka
1hod. 40min.
Rýže s plody moře
Žádné hodnocení
Houbové rizoto
40min.