Zařízení & příslušenství
Hruškový dip s křenem a borůvkami
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 porce
Suroviny
-
10 - 15 gramů citrónové kůry bio, bez bílé části
-
120 gramů hrušek velmi zralých, měkkých, oloupaných na kousky
-
20 gramů strouhaného křenu, konzervovaného
-
40 gramů čerstvých nebo mražených borůvek
-
20 - 30 gramů červeného vína
-
10 gramů citrónové šťávy
-
½ čajové lžičky sušeného mletého zázvoru
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
0.6 g
Kalorie
132.9 kJ /
31.8 kcal
Tuk
0.2 g
Vláknina
1.4 g
Sacharidy
7.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Lehký bramborový salát s jablky a koprem
1hod.
San Francisco (nealkoholický koktejl)
15min.
Risottata s chřestem, brokolicí a houbami
40min.
Vánoční bramborový salát
45min.
Houby s citrónovou šťávou
30min.
Loupání červené řepy (s krytem mixovacích nožů 2v1)
10min.
Cajunské krevety na salátovém lůžku s ananasovou salsou
25min.
Grilované kačenky, vejce, omáčka z medvědího česneku, nové brambory
Žádné hodnocení
Jogurtovo-švestková zmrzlina se skořicí
20min.
Rajčata plněná směsí rýže, hub a ořechů
1hod. 5min.
Bliny s rajčatovo-avokádovou salsou a křenovou omáčkou
45min.
Rýže s kuřetem a žampióny
55min.