
Zařízení & příslušenství
Hruškový dip s křenem a borůvkami
Příprava 10min
Celkový 20min
4 porce
Suroviny
-
citrónové kůry bio, bez bílé části10 - 15 gramů
-
hrušek velmi zralých, měkkých, oloupaných na kousky120 gramů
-
strouhaného křenu, konzervovaného20 gramů
-
čerstvých nebo mražených borůvek40 gramů
-
červeného vína20 - 30 gramů
-
citrónové šťávy10 gramů
-
sušeného mletého zázvoru½ čajové lžičky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
31.8 kcal /
132.9 kJ
Protein
0.6 g
Tuk
0.2 g
Sacharidy
7.1 g
Vláknina
1.4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Dipy a omáčky k vejcím, masu a sýrům
10 recept
Česká republika
Česká republika