Hruškový dip s křenem a borůvkami

Hruškový dip s křenem a borůvkami

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 porce

Suroviny

  • 10 - 15 gramů citrónové kůry bio, bez bílé části
  • 120 gramů hrušek velmi zralých, měkkých, oloupaných na kousky
  • 20 gramů strouhaného křenu, konzervovaného
  • 40 gramů čerstvých nebo mražených borůvek
  • 20 - 30 gramů červeného vína
  • 10 gramů citrónové šťávy
  • ½ čajové lžičky sušeného mletého zázvoru

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 0.6 g
Kalorie 132.9 kJ / 31.8 kcal
Tuk 0.2 g
Vláknina 1.4 g
Sacharidy 7.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...