Zařízení & příslušenství
Hruškový dip s křenem a borůvkami
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 porce
Suroviny
-
10 - 15 gramů citrónové kůry bio, bez bílé části
-
120 gramů hrušek velmi zralých, měkkých, oloupaných na kousky
-
20 gramů strouhaného křenu, konzervovaného
-
40 gramů čerstvých nebo mražených borůvek
-
20 - 30 gramů červeného vína
-
10 gramů citrónové šťávy
-
½ čajové lžičky sušeného mletého zázvoru
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
0.6 g
Kalorie
132.9 kJ /
31.8 kcal
Tuk
0.2 g
Vláknina
1.4 g
Sacharidy
7.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Losos v javorovo-hořčičné omáčce s brokolicí
20min.
Pečená křepelčí vejce v avokádu s rajčatovo-avokádovou salsou
30min.
Plněná rajčata s fetou
Žádné hodnocení
Ovčí jogurt
14hod.
Tiramisu s rybízem, jahodami a marshmallow
5hod. 30min.
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
1hod.
Směs divokého koření
10min.
Čokoládový chlebíček
1hod. 20min.
Terina z vepřového a bažantího masa s pistáciemi
Žádné hodnocení
Thai Burger
30min.
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35min.
Treska v papilotě s celerovým pyré
45min.