Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů cibule
- 1 kus uzené makrely, vykostěné, bez kůže
- citrón, pár kapek, dle chuti
- 1 vejce, uvařené natvrdo
- 1 kus kyselé okurky, větší
- 50 gramů sýru, tvrdého, např. Eidamu
- 60 gramů másla
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 1 polévková lžíce pažitky, nakrájené nadrobno
- 1 polévková lžíce hořčice, plnotučné
- 1 polévková lžíce zakysané smetany
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 713 kJ / 170 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 1.3 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Třená niva
5min
Škvarková pomazánka
5min
Pomazánka z uzené makrely
15min
Hermelínová pěna
10 min
Čabajská pomazánka
15min
Šunková pěna
5min
Lahůdková rybí pomazánka
5min
Paštika z uzeného lososa a kopru
10 min
Rillettes z uzeného lososa
10 min
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
5min
Vaječná pomazánka se šunkou
25min
Pomazánka z rybiček v tomatové omáčce
5min