Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů vody
- 4 vejce
- 1 - 2 polévkové lžíce majonézy
- 100 - 120 gramů řepkového oleje
- 1 - 2 čajové lžičky hořčice, plnotučné
- 1 - 2 polévkové lžíce zakysané smetany, 12% tuku
- ¼ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 10 gramů pažitky, nadrobno nakrájené
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 727 kJ / 173 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Tuk
- 17.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Huspenina
2u. 25min
Sýr typu mascarpone
22hod.
Cuketové věžičky s orientální jehněčí náplní
1h 30min
Vanilková omáčka (Crème Anglaise)
15min
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
2 Std. 50 Min
Čerstvý sýr z jogurtu marinovaný v bylinkovém oleji
12 Std. 15 Min
Pudink z černého piva se zázvorem a skořicí
10min
Terina s kachními játry a portským vínem
Žádné hodnocení
Rybí polévka s pórkem
35 min
Žampiony v octu
Žádné hodnocení
Sváteční paštika ze tří druhů mas
2h 10min
Bramborové knedlíky
50min