Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů vody
- 4 vejce
- 1 - 2 polévkové lžíce majonézy
- 100 - 120 gramů řepkového oleje
- 1 - 2 čajové lžičky hořčice, plnotučné
- 1 - 2 polévkové lžíce zakysané smetany, 12% tuku
- ¼ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 10 gramů pažitky, nadrobno nakrájené
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 727 kJ / 173 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Tuk
- 17.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Restovaná šalotka (350 gramů)
Žádné hodnocení
Vinná marináda
Žádné hodnocení
Portugalská zelená vejce
Žádné hodnocení
Včelí úlky s pekanovými ořechy
50 Min
Jehněčí klobása
3h 30min
Francouzské máslo Montpellier
Žádné hodnocení
Simnel dort s 11 apoštoly
3 Std.
Bezvaječné těstoviny
1 godz. 35 min
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Žádné hodnocení
Řeřichová vitalita
Žádné hodnocení
Čekankové koláčky
Žádné hodnocení
Piškotová roláda s citrónovým krémem
3 Std.