Kompatibilní verze
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g red onion, quartered
- 55 g sun-dried tomatoes in oil, drained (reserving oil)
- 1 garlic clove
- 5 g fresh parsley leaves
- 15 g mustard
- 1 pinch dried chilli flakes
- 2 egg yolks, from medium eggs (see tip)
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 200 g beef fillet steak, sinew and white membranes removed, cut in pieces (3 cm), partially frozen (see tip)
- 30 g olive oil
- 4 tsp pickled capers, drained
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1665 kJ / 398 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 28 g
- Sodík
- 1389 mg
Alternativní recepty
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 Min
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20 Min
Tartare Sauce
10 Min
Black Ravioli with Sea Bass
1h 45min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4sa 50 dk
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28h 30min
Béarnaise Sauce
20 Min
Mustard Dill Sauce
2 godz. 15 min
Steak tartare
30 Min
Bordelaise Sauce
55 Min
Roquefort Sauce
20 Min
Pierogi with Meat
1 Std.