Kompatibilní verze
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g red onion, quartered
- 55 g sun-dried tomatoes in oil, drained (reserving oil)
- 1 garlic clove
- 5 g fresh parsley leaves
- 15 g mustard
- 1 pinch dried chilli flakes
- 2 egg yolks, from medium eggs (see tip)
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 200 g beef fillet steak, sinew and white membranes removed, cut in pieces (3 cm), partially frozen (see tip)
- 30 g olive oil
- 4 tsp pickled capers, drained
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1665 kJ / 398 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 28 g
- Sodík
- 1389 mg
Alternativní recepty
Salmon tartare
25 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min
Steak tartare
10 min
Ratatouille Galette (TM5)
1h 30min
Crab Cakes
1h 35 min
Peruvian Ceviche
1h 15 min
Steak tartare
30min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Žádné hodnocení
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9 Std. 20 Min
Polenta
50min
Christmas Punch
20 min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min