Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Topping
- 1 garlic clove
- 350 g plum tomatoes, halved, seeds removed (approx. 500 g whole tomatoes)
- 50 g extra virgin olive oil
- 5 fresh basil leaves
- 7 g fine sea salt
- 1 ½ tsp dried oregano
- ½ tsp ground black pepper
- 10 g caster sugar (see tip) (volitelně)
Bread
-
6
g dried instant yeast
nebo 12 g fresh yeast, crumbled - 7 g caster sugar
- 550 g water
-
250
g durum wheat flour
nebo pasta flour -
250
g strong white bread flour
nebo 250 g manitoba flour - 1 tsp fine sea salt
-
30
g lemon juice (see tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid powder (see tip) - strong white bread flour, for dusting
- fresh basil leaves, for garnishing
- extra virgin olive oil, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1134 kJ / 271 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 50.3 g
- Tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Leftover Vegetable Houmous
10 dk
Nut bolognese
35min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 Min
Crushed ice
5 dk
Fluffy Free-from Pancakes or Waffles
30min
Savoury Apero Stars
40 Min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
Žádné hodnocení
Spanish Brunch
1h 15min
Pisco Sour
10 dk
Veal Sweetbreads with Green Onions
3h
Lime and Lemonade
5 dk
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15 Min