Kompatibilní verze
Focaccia con queso de cabra, higos y cebolla caramelizada
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa para focaccia
- 200 g de agua
- 1 cda de azúcar
- 7 g de levadura seca instantánea
- 350 g de harina de trigo
- 2 cdas de aceite de oliva
- 1 cdita de sal
- 1 romero, fresco, solo las hojas
- aceite, un poco mas para engrasar
Cebolla caramelizada
- 2 cebollas moradas, fileteadas
- 25 g de aceite de oliva
- 45 g de azúcar mascabado
- ½ cdita de sal
- 25 g de vinagre de manzana
- 1 chile serrano
- 8 higos, en mitades
Montaje
- aceite de oliva, para barnizar
- 200 g de jamón serrano, en rebanadas delgadas
- 200 g de queso de cabra, en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 10 porciones
- Kalorie
- 14696.3 kJ / 3512.5 kcal
- Protein
- 144 g
- Sacharidy
- 431.4 g
- Tuk
- 133.5 g
- Nasycený tuk
- 55.3 g
- Vláknina
- 28.5 g
- Sodík
- 9757.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolitas de nuez
30 min
Pastel de zanahoria
1h 30min
Panqué cubierto con chocolate TM6
1 godz.
Pan artesanal TM6
5h
Greibes
1 godz.
Brownies
30 min
Limonada
10min
Quiche de setas con guajillo
1h 30min
Pizza con mozzarella de nuez de la India TM6
12h 50min
Pasta hojaldre sin empaste
1 godz.
Humus
15min
Roles de canela
2 godz. 30 min