
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Egg
- 6 egg, meðalstærð köld
- vatni upp að 1 l merkingunni
Stökkar páskaskálar
- 250 g hveiti
- 30 g ólífuolía
- 120 g vatn
- 1 ½ tsk salt
- 2 stönglar fersk steinselja aðeins laufin
- 20 g skallotlaukur
- 30 g sýrður rjómi (12%)
- 10 g sinnep
- 10 g majónes
- 10 g edik
- 2 hnífsoddur svartur pipar
- graslaukur til skrauts (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 stykki
- Kalorie
- 141.3 kcal / 591.3 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 5.9 g
- Sacharidy
- 16.5 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Sodík
- 143.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza Margaríta
2hod. 10min
Risaborgari
1hod. 45min
Hawaiian glútenfrí pizza
Žádné hodnocení
Naan brauð með hvítlauk og kóríander
Žádné hodnocení
Glútenfrí pizza
2hod. 45min
Blómkál í glútenfríu smjördeigi
Žádné hodnocení
Glútenfrí morgunverðarbaka
Žádné hodnocení
Ostastangir
Žádné hodnocení
Hvítlauks- og timíankex
Žádné hodnocení
Tómatbrauð með eggjum
Žádné hodnocení
Heilkorna páskabrauð með eggjum og reyktum silungi
Žádné hodnocení
Graskers- og heslihnetubaka
Žádné hodnocení