
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g parmesan ostur skorinn í bita (3 cm)
Deig
- 2 stönglar ferskt rósmarín aðeins laufin
- 30 g sólþurrkaðir tómatar
- 130 g vatn
- 100 g mjólk
- 1 tsk sykur
- 25 g ferskt ger mulið
- 500 g hveiti
- 40 g ólífuolía
- 1 ½ tsk salt
Egg
- 6 egg, meðalstærð köld
- vatni upp að 1 l merkingunni
- 1 msk ólífuolía til smurningar
- 2 msk brauðraspur til að strá yfir
- 50 g rautt pestó
- Nutriční hodnoty
- na 1 skammtur
- Kalorie
- 273.9 kcal / 1146 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 9.7 g
- Sacharidy
- 36.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Sodík
- 235.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza Margaríta
2hod. 10min
Risaborgari
1hod. 45min
Hawaiian glútenfrí pizza
Žádné hodnocení
Naan brauð með hvítlauk og kóríander
Žádné hodnocení
Glútenfrí pizza
2hod. 45min
Blómkál í glútenfríu smjördeigi
Žádné hodnocení
Glútenfrí morgunverðarbaka
Žádné hodnocení
Ostastangir
Žádné hodnocení
Hvítlauks- og timíankex
Žádné hodnocení
Heilkorna páskabrauð með eggjum og reyktum silungi
Žádné hodnocení
Graskers- og heslihnetubaka
Žádné hodnocení
Skinku- og ostasnúðar
1hod.