Tómatbrauð með eggjum

Tómatbrauð með eggjum

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
12 skammtar

Suroviny

  • parmesan ostur skorinn í bita (3 cm)
    40 g
Deig
  • ferskt rósmarín aðeins laufin
    2 stönglar
  • sólþurrkaðir tómatar
    30 g
  • vatn
    130 g
  • mjólk
    100 g
  • sykur
    1 tsk
  • ferskt ger mulið
    25 g
  • hveiti
    500 g
  • ólífuolía
    40 g
  • salt
    1 ½ tsk
Egg
  • egg, meðalstærð köld
    6
  • vatni upp að 1 l merkingunni
  • ólífuolía til smurningar
    1 msk
  • brauðraspur til að strá yfir
    2 msk
  • rautt pestó
    50 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 skammtur

Sodík 235.3 mg
Protein 10 g
Kalorie 1146 kJ / 273.9 kcal
Tuk 9.7 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 2.3 g
Sacharidy 36.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše