Blómkál í glútenfríu smjördeigi

Blómkál í glútenfríu smjördeigi

Žádné hodnocení
Příprava 55min.
Celkový 2hod. 10min.
4 skammtar

Suroviny

Smjördeig
  • Cheddar ostur skorið í bita (2 cm)
    150 g
  • glútenfrítt hveiti
    250 g
  • ósaltað smjör í botum (1-2 cm), fryst áður í 30 mínútur
    200 g
  • vatn kalt
    120 g
  • xanthan gum
    1 tsk
  • sjávarsalt
    ½ tsk
Fylling
  • blómkál (u.þ.b. 1 lítill haus), skorinn 1-2 cm bita
    400 g
  • ólífuolía auk 20 g
    2 msk
  • salvíulauf, fersk
    10
  • hvítlauksrif eftir smekk
    1 - 2
  • rauðlaukur skorinn í fernt
    80 g
  • glútenfrítt hveiti
    20 g
  • mjólk
    200 g
  • Dijon sinnep
    2 tsk
  • sjávarsalt
    ¾ tsk
  • svartur pipar
    2 hnífsoddur
  • furuhnetur
    40 g
Pithivier
  • egg, meðalstærð pískað
    1

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 skammtur

Sodík 1151 mg
Protein 20 g
Kalorie 4576 kJ / 1101 kcal
Tuk 80 g
Nasycený tuk 40 g
Sacharidy 74 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše