Glútenfrí morgunverðarbaka

Glútenfrí morgunverðarbaka

Žádné hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
6 sneiðar

Suroviny

Glútenfrítt smjördeig
  • glútenfrítt hveiti
    200 g
  • ósaltað smjör kalt, í teningum
    100 g
  • vatn ískalt
    80 g
  • xanthan gum
    1 ½ tsk
  • sjávarsalt
    2 hnífsoddur
Fylling
  • Cheddar ostur skorið í bita (2 cm)
    80 g
  • pylsa eftir smekk (u.þ.b. 2 stk), í bitum
    125 g
  • beikon (u.þ.b. 3 sneiðar), í bitum (1 cm)
    65 g
  • ólífuolía
    10 g
  • kartöflur skrældar, skornar í bita (2-3 cm)
    130 g
  • vatn
    500 g
  • mjólk
    250 g
  • vorlaukur (u.þ.b. 10 g), smátt saxað
    1
  • stórt egg
    4
  • sjávarsalt
    ¼ tsk
  • svartur pipar
    2 hnífsoddur

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 sneið

Sodík 687 mg
Protein 16 g
Kalorie 2114 kJ / 508 kcal
Tuk 32 g
Nasycený tuk 16 g
Sacharidy 36 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše