Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Äpfel, säuerlich, entkernt, geschält, in Stücken (4 cm)
- 15 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 40 g Zucker
- 10 g Butter
- 150 g Apfelsaft
- 1 Packung Vanillepuddingpulver (für 0,5 l)
- 1 Packung Blätterteig, aus dem Kühlregal
- 1 Ei, verquirlt, zum Bestreichen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1199 kJ / 287 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 239 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rahmkipferl mit Marmeladefüllung
35 Min
Heidelbeer-Zitronen-Zopf
3ωρ.
Schoko-Marmorgugelhupf
1h 40min
Obstkuchen
1h
Pizza Prosciutto
35 Min
Erdbeer-Tiramisu
3ωρ.
Menü: Gefülltes Brathenderl mit Erdäpfel-Vogerlsalat und Ölkuchen mit Marillen
1 Std. 45 Min
Bratapfeltiramisu mit Manner Löffelbiskuit
2 Std. 20 Min
Sonntagsgugelhupf
1h 5min
Omas Apfelkompott
20min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min
Apfelfleck mit Streusel
1h 40min