Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 dientes de ajo
- 100 g de tomates secos (hidratados durante 30 minutos en agua caliente)
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 - 2 filetes de anchoas en aceite
- 180 g de crema
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 4350 kJ / 1040 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 78 g
Alternativní recepty
Peceto al vapor con salsa de tomate
2 Std.
Bondiola con cremoso de batata
1 Std. 20 Min
Solomillo de cerdo con coleslaw
55 Min
Trío de dips
45 Min
Bondiola con salsa de vino tinto
1 Std.
Helado merengado de dulce de leche
4h 20min
Puré de papas al estilo Argentino
50 Min
Crackers de queso
2 Std. 45 Min
Budín de mandarinas
55 Min
Chapatis con emulsión de zanahoria
40 Min
Postrecitos de dulce de leche
2 Std. 20 Min
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1 Std. 40 Min