Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 claras de huevo
- ½ cdita de cremor tártaro
- 170 g de almendras
- 4 yemas de huevo
- 130 g de miel
- ½ cdita de polvo para hornear
- 1 pizca de sal
- ½ cda de vainilla
- frutas, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 829 kJ / 197.4 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 14.5 g
- Tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
El mejor pastel de chocolate
1h
Panqué de zanahoria y coco sin gluten
1 godz. 30 min
Pastel de chocolate sin gluten
40 min
Mazapán de cacahuate
1 godz. 20 min
Galletas de amaranto (Black Diamond)
1 godz. 30 min
Pastel de cardamomo y limón
1h 35 min.
Pastel de choco nuez
50 min
Alegrías
1h
Nidos de chocolate
35 min
Pastel de zanahoria sin harina
20 min
Pan de elote
2h
Pasta sable
1 Std. 50 Min