Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 claras de huevo
- ½ cdita de cremor tártaro
- 170 g de almendras
- 4 yemas de huevo
- 130 g de miel
- ½ cdita de polvo para hornear
- 1 pizca de sal
- ½ cda de vainilla
- frutas, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 829 kJ / 197.4 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 14.5 g
- Tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
El mejor pastel de chocolate
1 Std.
Pastel Persa de zanahoria y coco
2h 20min
Pay de limón sin gluten
4h 20 min
Panqué de plátano (vegano y sin gluten)
1h 30min
Galletas de chispas de chocolate (sin gluten)
40 Min
Bizcocho de guayaba y coco, vegano y sin gluten
10 Min
Pay de frambuesas vegano y sin gluten
3h
Barritas de cereal
25 Min
Red Velvet
1 Std. 20 Min
Panqué de zanahoria y coco sin gluten
1h 30min
Pastel de zanahoria sin harina
20 Min
Pastel de chocolate sin gluten
40 Min