Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ cucharadita de sal
- 40 g de vinagre de arroz
- 10 g de azúcar
- 150 g de arroz de grano redondo
- 1 trozo de alga kombu de 2x2 cm (volitelně)
- 150 g de atún en aceite de oliva (escurrido)
- 2 cucharadas de mayonesa
- 1 cebolleta recta en rodajas finas
- ½ - 1 cucharadita de salsa sriracha (al gusto de picante)
- 180 g de agua
- ½ cucharadita de aceite
Montaje
- 3 láminas de alga nori de aprox. 20x20 cm
- 100 g de salsa de soja
- Nutriční hodnoty
- na 24 unidades
- Kalorie
- 4449 kJ / 1064.4 kcal
- Protein
- 58.7 g
- Sacharidy
- 137.4 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 8.6 g
- Sodík
- 6667 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bao buns de secreto ibérico
2hod. 30min
Doner kebab de pollo con pita integral
2 godz. 40 min
Sushi coreano (Kimbap) - Corea
1hod.
Bao buns con gambones crujientes
1hod.
Sandwich de sushi (Onigirazu)
1hod. 30min
Poke bol de arroz con cerdo y salsa hoisin
45 Min
Maki sushi
1hod.
Gyozas vegetarianas de shiitake
2hod. 30min
Temaki sushi
1hod.
Gyozas (empanadillas japonesas)
1hod.
Gyoza (dumplings)
1hod. 30min
Dumplings chinos de repollo y carne de cerdo
1 Std. 35 Min