Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ cucharadita de sal
- 40 g de vinagre de arroz
- 10 g de azúcar
- 150 g de arroz de grano redondo
- 1 trozo de alga kombu de 2x2 cm (volitelně)
- 150 g de atún en aceite de oliva (escurrido)
- 2 cucharadas de mayonesa
- 1 cebolleta recta en rodajas finas
- ½ - 1 cucharadita de salsa sriracha (al gusto de picante)
- 180 g de agua
- ½ cucharadita de aceite
Montaje
- 3 láminas de alga nori de aprox. 20x20 cm
- 100 g de salsa de soja
- Nutriční hodnoty
- na 24 unidades
- Kalorie
- 4449 kJ / 1064.4 kcal
- Protein
- 58.7 g
- Sacharidy
- 137.4 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 8.6 g
- Sodík
- 6667 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fajitas de bacalao con crema de garbanzos
40min
Dim sum 'Shao mai'
2h
Costillas teriyaki y verduras agridulces (MEATER)
2h
Ensaladilla japonesa con carpaccio de ternera
1h
Costillas de cerdo glaseadas estilo chino
40min
Sandwich de sushi (Onigirazu)
1h 30min
Hamburguesa de cerdo con pan al vapor
1h
Pollo con adobo jamaicano (jerk)
1h 15min
Bao buns con gambones crujientes
1h
Maki sushi de aguacate y salmón (Japón)
1h
Maki sushi
1h
Arroz blanco para sushi (Cocción de arroz)
1h 15min