Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Dinkelkörner
- 400 g Mehl, und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 80 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 400 g Naturjogurt
- 1 Ei, verquirlt, zum Bestreichen
- Sesamkörner zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 771 kJ / 184 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ruchbrot im Brattopf
2h 25min
Leinsamenbrot
1h 30 min
Landbrot Backhausart
2 godz.
Weggli
2 Std. 5 Min
Weizen-Dinkel-Brot
12h
St. Galler Bürli
26 Std. 30 Min
Tessinerli
1h 50 min
UrDinkel Brot
11h
Dinkel-Haselnussbrot
2 Std. 50 Min
Waadtländer Kreuzbrot
13 godz. 30 min
1.- August-Weggen
1 Std. 10 Min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2 Std. 10 Min