Zařízení & příslušenství
Tomato passata
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 40min.
1300 g
Suroviny
-
extra virgin olive oil40 g
-
onion cut into halves1
-
tomatoes cut into halves (see Tips)1000 - 1500 g
-
sea salt1 ½ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1300 g
Sodík
3556.5 mg
Protein
12.6 g
Kalorie
2630.1 kJ /
628.6 kcal
Tuk
42.2 g
Vláknina
17.1 g
Nasycený tuk
6.2 g
Sacharidy
60.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Žádné hodnocení
Rhubarb crumble
45min.
Celery salt
20min.
ABC butter
30min.
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1hod.
Plum paste
1hod.
Celery leaf gremolata
5min.
Piccalilli
720hod. 35min.
'Skinny' pineapple cordial
1hod. 40min.
Berry curd
15min.
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45min.
Quick beetroot relish
40min.