Zařízení & příslušenství
Traditional hommus
Příprava 5min.
Celkový 25hod. 5min.
20 portions
Suroviny
-
dried chickpeas250 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
water plus extra to soak1000 g
-
lemon juice to taste100 g
-
tahini100 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
olive oil1 - 2 tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
paprika½ tsp
-
ice cubes80 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portions
Sodík
191.7 mg
Protein
3.5 g
Kalorie
367.1 kJ /
87.7 kcal
Tuk
4.5 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
0.6 g
Sacharidy
9.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Quinoa tabouli
12hod. 40min.
Chunky basil pesto dip
10min.
Broccoli stem falafel
25hod. 40min.
Hommus
15min.
Basil pesto
10min.
White bean dip with chimichurri
15min.
Palak paneer
1hod. 15min.
Tahini
20min.
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16hod. 20min.
Lebanese-style hommus
13hod. 15min.
Coriander pesto
5min.
Falafel with beetroot hommus
20min.