Zařízení & příslušenství
Traditional hommus
Příprava 5min.
Celkový 25hod. 5min.
20 portions
Suroviny
-
dried chickpeas250 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
water plus extra to soak1000 g
-
lemon juice to taste100 g
-
tahini100 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
olive oil1 - 2 tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
paprika½ tsp
-
ice cubes80 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portions
Sodík
191.7 mg
Protein
3.5 g
Kalorie
367.1 kJ /
87.7 kcal
Tuk
4.5 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
0.6 g
Sacharidy
9.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Quinoa tabouli
12 Std. 40 Min
Chunky basil pesto dip
10 Min
Broccoli stem falafel
25 Std. 40 Min
Hommus
15 Min
Basil pesto
10 Min
White bean dip with chimichurri
15 Min
Palak paneer
1 Std. 15 Min
Tahini
20 Min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16 Std. 20 Min
Lebanese-style hommus
13 Std. 15 Min
Coriander pesto
5 Min
Falafel with beetroot hommus
20 Min