Zařízení & příslušenství
Traditional hommus
Příprava 5min.
Celkový 25hod. 5min.
20 portions
Suroviny
-
dried chickpeas250 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
water plus extra to soak1000 g
-
lemon juice to taste100 g
-
tahini100 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
olive oil1 - 2 tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
paprika½ tsp
-
ice cubes80 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portions
Sodík
191.7 mg
Protein
3.5 g
Kalorie
367.1 kJ /
87.7 kcal
Tuk
4.5 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
0.6 g
Sacharidy
9.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Hommus
15min.
Basil pesto
10min.
Muhamara dip
30min.
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26hod. 15min.
Falafel
25hod. 30min.
White bean dip with chimichurri
15min.
Baba ghanoush
1hod.
Tarator (tahini dip)
5min.
Grilled eggplant dip
2hod.
Flat bread
25min.
Black tahini and beetroot hommus
1hod. 10min.
Falafel with beetroot hommus
20min.