Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Butter zum Einfetten
- 1 Packung Blätterteig (270 g, 24 x 40 cm), aus der Kühltheke, z.B. von Tante Fanny
- 150 g Bergkäse, in Stücken
- 1 Dose Artischockenherzen, (Abtropfgew. 165 g), abgetropft
- 200 g Schmand
- 2 Eier
- 20 Blätter Basilikum, in feinen Streifen
- ¼ TL Oregano, getrocknet
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1731 kJ / 414 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini-Spargel-Quiches
1h 10 min
Krabben-Lachs-Küchlein
1h
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5h 50min
Fougasse mit Käse
2h 35min
Zucchini-Lachs-Röllchen mit Currydip
30 min
Vol-au-vents mit Kabeljau
50 min
Focaccia mit Birnen und Gorgonzola
2j 15 menit
Cheddar-Scones
45 min
Spinat-Pistazien-Flans
35 min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1h 45 min
Lachscreme in Blätterteig mit Zitronen-Risotto
45 min
Champignon-Schinken-Quiche
1h