Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Butter zum Einfetten
- 1 Packung Blätterteig (270 g, 24 x 40 cm), aus der Kühltheke, z.B. von Tante Fanny
- 150 g Bergkäse, in Stücken
- 1 Dose Artischockenherzen, (Abtropfgew. 165 g), abgetropft
- 200 g Schmand
- 2 Eier
- 20 Blätter Basilikum, in feinen Streifen
- ¼ TL Oregano, getrocknet
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1731 kJ / 414 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffelschnecken mit Taleggio und Schnittlauch-Dip
1 godz. 10 min
Pfannkuchen-Spargel-Roulade
1 godz. 10 min
Roastbeef-Schiffchen
6h
Kartoffel-Rosmarin-Gebäck
2h 20min
Frische Lasagne mit Spargel und Pilzen
2h
Oliven im Knuspermantel
1 godz. 30 min
Bärlauch-Tomaten-Schnecken
2h
Zucchini-Crostini
35 min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5h
Blätterteigtörtchen mit Kürbis-Ingwer-Ragout
1 godz. 45 min
Spinat-Käse-Taschen
1 godz. 45 min
Focaccia mit Kirschtomaten
2 godz. 45 min