Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rote Paprika, klein, in Stücken
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 1 frische Chilischote, rot, entkernt, in Stücken
- 50 g brauner Zucker
- 150 g Weißweinessig
- 1 TL Fleur de Sel
- 3 TL Speisestärke
- 3 EL Wasser, kalt
- 10 Stängel Petersilie, abgezupft
- 300 g Ziegenfrischkäse
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 10 Blätter Filoteig, aus dem Kühlregal
- 1 Eigelb (Kl. M)
- 1 EL Milch
- 2 EL Sesam
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 831 kJ / 198 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Cheddar-Biscotti mit Rosmarin
2 godz. 30 min
Pizza mit Walnüssen und Gorgonzola
1 godz. 40 min
Frühlingstarte
1 godz. 40 min
Oliven im Knuspermantel
1h 30min
Chorizo-Quiche
2 godz. 30 min
Tarte Tatin mit Tomaten
1 godz. 40 min
Knusprige Spinattaschen mit Roquefort
25min
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25min
Tarte provençale
1 godz. 40 min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1h
Spanische Tapa-Bällchen mit Datteln
30 Min