Kompatibilní verze
Crespelle mit Räucherlachs und Rote Bete-Apfel-Salat
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crespelle
- 150 g Milch
- 150 g Mineralwasser
- 4 Eier
- ½ TL Salz
- 160 g Mehl
- Öl zum Braten
Räucherlachs-Füllung
- 200 g Gewürzgurken, abgetropft, in Stücken
- 5 Stängel Dill, abgezupft
- 300 g Räucherlachs, in Würfeln (2 cm)
- 300 g Frischkäse
- 100 g Sahne-Meerrettich
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
Rote Bete-Apfel-Salat
- 3 Schalotten, halbiert
- 50 g Öl
- 300 g Rote Bete, vorgegart, in Stücken
- 2 - 3 Äpfel, säuerlich, entkernt, (ca. 300 g), in Stücken
- 30 g Apfelessig
- 1 TL Zucker
- ½ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3872 kJ / 925 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 61 g
- Vláknina
- 6.8 g
Alternativní recepty
Gurken-Schinken-Pfannkuchen
1h 10 min
Lachsfrikadellen mit Gurkensalat
1h 15 min
Linsen-Petersilien-Salat mit Forellenfilets
40 min
Spargel-Flammkuchen mit Kräutersauce und Schinken
1 Std. 40 Min
Mangoldwickel
1h
Schollenfiletröllchen im Gemüsebett
1h
Warmer Linsen-Spargelsalat
1h
Lauwarmer Rote-Bete-Salat mit Halloumi
1h
Lachsfilets mit Sauerampfersauce
35 min
Lachsburger mit Parmesan-Zucchini
30 min
Vollkorn Mangold-Quiche
1h 30min
Radieschen-Gurken-Salat mit Räucherlachs
40 min