
Kompatibilní verze
Crespelle mit Räucherlachs und Rote Bete-Apfel-Salat
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crespelle
- 150 g Milch
- 150 g Mineralwasser
- 4 Eier
- ½ TL Salz
- 160 g Mehl
- Öl zum Braten
Räucherlachs-Füllung
- 200 g Gewürzgurken abgetropft, in Stücken
- 5 Stängel Dill abgezupft
- 300 g Räucherlachs in Würfeln (2 cm)
- 300 g Frischkäse
- 100 g Sahne-Meerrettich
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
Rote Bete-Apfel-Salat
- 3 Schalotten halbiert
- 50 g Öl
- 300 g Rote Bete vorgegart, in Stücken
- 2 - 3 Äpfel, säuerlich entkernt, (ca. 300 g), in Stücken
- 30 g Apfelessig
- 1 TL Zucker
- ½ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 925 kcal / 3872 kJ
- Protein
- 39 g
- Tuk
- 61 g
- Sacharidy
- 54 g
- Vláknina
- 6.8 g
Alternativní recepty
Radieschen-Gurken-Salat mit Räucherlachs
40min
Mangoldwickel
1hod.
Fenchel-Melonen-Salat
20min
Spinat-Radieschen-Salat
15min
Pilz-Gnocchi mit Rehfilet und Kirsch-Rotkohl
2hod.
Saibling mit Petersilien-Pappardelle und Rahmkohlrabi
1hod. 15min
Chinakohl-Röllchen
50min
Fisch-Tomaten-Spieße mit Kartoffeln und Paprikasauce
1hod.
Kabeljau mit Hirse und Pfirsichsauce
30min
Fenchelsalat
3hod. 35min
Pizza mit Radicchio und Schinken
1hod.
Rote-Bete-Carpaccio
2hod. 45min