Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Wasser, lauwarm
- 1 TL Zucker
- 15 g frische Hefe
- 250 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 1 TL Salz
- 250 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt
- 1 rote Paprika, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Gorgonzola, gezupft
- 3 Prisen Pfeffer
- ½ TL Chiliflocken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4170 kJ / 994 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 106 g
- Tuk
- 45 g
Alternativní recepty
Spinat-Tomaten-Pfannkuchen vom Blech
50min
Pizza mit Ratatouille
3 Std.
Pilzza
1h 20min
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1 Std. 25 Min
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1 Std. 10 Min
Champignonpizza
1 Std. 40 Min
Spinat-Pizza mit Ei
1h 45min
Pizza mit Walnüssen und Gorgonzola
1 Std. 40 Min
Vollkorn-Fladenbrot mit Tomaten
45min
Paprika-Pizza
1h 55 min
Räucherlachs-Pizza
1h
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 25 Min