Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Wasser, lauwarm
- 1 TL Zucker
- 15 g frische Hefe
- 250 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 1 TL Salz
- 250 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt
- 1 rote Paprika, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Gorgonzola, gezupft
- 3 Prisen Pfeffer
- ½ TL Chiliflocken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4170 kJ / 994 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 106 g
- Tuk
- 45 g
Alternativní recepty
Spinat-Pizza mit Ei
1h 45 min
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1 Std. 20 Min
Spanische Pizza
1 Std. 20 Min
Tomaten-Bulgur-Pfannkuchen
1 Std. 15 Min
Räucherlachs-Pizza
1 Std.
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1h 10 min
Gemüsepizza
1u. 40min
Pikante Auberginen-Pizza mit Ziegenkäse
1h 30min
Spinat-Tomaten-Pfannkuchen vom Blech
50 min
Spinatpfannkuchen vom Blech
35 min
Zucchini-Paprika-Pfannkuchen vom Blech
1h 10 min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1 Std.