
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pilz-Gnocchi-Teig
- 100 g Hartweizengrieß
- 40 g Pilze, getrocknet (z.B. Steinpilze, Kräutersaitlinge, Champignons)
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, mehligkochend mit Schale, halbiert
- 130 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 Ei
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- 1 TL Salz
Kirsch-Rotkohl mit Rehrücken und Pilz-Gnocchi
- 1 Glas Sauerkirschen (680 g)
- 2 Schalotten
- 40 g Rapsöl und mehr zum Anbraten
- 25 g Panko
- 2 gestr. TL Pfeffer grob, z.B. Sansibar Pfeffer
- 500 g Rotkohl in Stücken
- 600 g Rehfleisch
- 30 g Rotweinessig
- 20 g Zucker
- 3 TL Salz
- 3 Nelken
- 2 Wacholderbeeren
- Wasser zum Garen der Gnocchi
- 15 g Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 798 kcal / 3339 kJ
- Protein
- 50 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 100 g
- Vláknina
- 14.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1hod. 20min
Tomaten-Cocktail
30min
Nudelsalat mit Radicchio und Parmesan-Knusper
35min
Kaninchen-Terrine
1hod. 10min
Spargeltartelettes mit Lachs
1hod.
Gefüllte Tomaten
45min
Thunfischrolle mit Miso-Marinade
30min
Gans mit Maronen-Apfelfüllung
4hod.
Wacholdergulasch im Roggenbrötchen
2hod. 40min
Kalbs-Involtini mit Apfel-Kürbispüree
2hod.
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1hod. 10min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4hod. 30min