Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 400 g orez cu bob lung, tip jasmine (vezi recomandarea legată de porții)
- 300 - 580 g apă (vezi recomandarea)
- 10 - 20 g ulei vegetal
- ¼ - 1 linguriță sare de mare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1071 kJ / 256 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 316 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orez brun, cu bobul lung, fiert
55 min
Bulgur fiert
35min
Orez fiert în aburi
25 Min
Orez brun vegetarian
40min
Salată de orez negru cu căpșune și brânză feta
40min
Înghețată de dovleac
10h 5 min
Alac decorticat, fiert
35min
Omletă spaniolă cu ardei roșu și tapenada
55 min
Carne tocată
35min
Orez basmati fiert
35min
Bol cu orez negru, pui și ciuperci (sănătate intestinală)
40min
Orez alb, cu bobul lung, fiert
35min