Zařízení & příslušenství
Orez tip jasmine, fiert
Příprava 5min.
Celkový 35min.
6 porții
Suroviny
-
orez cu bob lung, tip jasmine (vezi recomandarea legată de porții)200 - 400 g
-
apă (vezi recomandarea)300 - 580 g
-
ulei vegetal10 - 20 g
-
sare de mare¼ - 1 linguriță
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porție
Sodík
316 mg
Protein
5 g
Kalorie
1071 kJ /
256 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
0.3 g
Sacharidy
52 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Modul Fierbere orez
7 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Risotto cu ciuperci și parmezan
Keine Bewertungen
Orez brun, cu bobul lung, fiert
55 Min
Orez basmati fiert
35 Min
Orez alb, cu bobul lung, fiert
35 Min
Orez cantonez
25 Min
Albușuri bătute
5 Min
Zahăr pudră
5 Min
Parmezan ras
5 Min
Spaghette cu sos bolognaise cu ciuperci
45 Min
Pesto cu fistic
10 Min
Pește în sos dulce-acrișor, cu orez
1 Std. 5 Min
Orez cu crevete, în stil cantonez
50 Min