Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 克 水
- 250 克 珍珠薏仁 (洋薏仁),中等尺寸
- 15 克 油 (植物油)
- 1 ½ 茶匙 鹽
- 100 克 紅櫻桃蘿蔔 ,切薄片
- 140 克 罐裝玉米粒 ,瀝乾水份
- ½ 小黃瓜 ,切丁
- 150 克 櫻桃蕃茄 ,對切
- 50 克 菲達乳酪 ,弄碎
- 1 把 新鮮細香蔥 ,切成蔥花
- 1 粒 蒜頭 (volitelně)
- 200 克 優格 (脂肪含量3.5%)
- 10 克 黃芥末
- 10 克 蜂蜜
- 15 克 醋
- 10 克 檸檬汁
- ½ 茶匙 胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1083 kJ / 258 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 627 mg