Zařízení & příslušenství
菊苣哥岡卓拉乳酪酥餅
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 5min.
6 人份
Suroviny
-
奶油,有鹽或無鹽 塗抹於瑪芬烤模用少許
-
麵粉 撒粉於瑪芬烤模用少許
-
奶油,有鹽或無鹽10 克
-
天然油(蔬菜油) (例如葵花油或菜籽油)10 克
-
比利時菊苣 切碎500 克
-
白巴薩米克醋20 克
-
水10 克
-
鹽 依個人口味調整2 小撮
-
胡椒粉 依個人口味調整2 小撮
-
酥皮 (詳見要訣)2 片
-
麵粉 撒粉用少許
-
哥岡卓拉乳酪 切塊(1塊約20克)120 克
-
蛋 打散1 顆
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
591.5 mg
Protein
12.5 g
Kalorie
2815 kJ /
678 kcal
Tuk
51 g
Vláknina
2.8 g
Nasycený tuk
32.5 g
Sacharidy
40.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TM6 「模」力全開
44 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan