
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de lait entier
- 5 g de levure boulangère sèche
- 300 g de farine de blé et un peu pour fariner
- 4 g de levure chimique
- le zeste d'une orange non traitée
- 1 pincée de sel
- 45 g de sucre (complet)
- 1 c. à café de vanille en poudre
- 1 œuf
- 50 g de beurre mou, coupé en morceaux
- 1 pot de confiture d'abricots allégée en sucre
- 4 abricots frais coupés en deux
- 1 jaune d'œuf battu
- 1 c. à soupe de pistaches, décortiquées et non salées concassées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 354 kcal / 1491 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 65 g
Alternativní recepty
Minipanettones aux cerises et gingembre confits
5hod.
Tartelettes à la crème
55min
Cassata (gâteau sicilien)
5hod.
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3hod. 20min
Mélange pour pain complet
10min
Pain aux différents fruits secs
2hod. 55min
Pain sucré
1hod. 30min
Petits pains de seigle
12hod.
Pain aux olives
3hod. 40min
Pain complet ultra-moelleux
2hod. 15min
Pain de campagne
3hod. 45min
Pain de campagne en cocotte
2hod. 10min