Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g witte suiker
- 70 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 30 g water
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 30 g boter koud, in stukken (6 x 4 x 1 cm)
- 1200 g melk
- 2 eieren
- 80 g maïzena (zetmeel)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1116 kJ / 267 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème karamel (flan)
5 godz. 30 min
Warme chocolademelk op een stokje
1 Std. 20 Min
Aardappelgratin
Žádné hodnocení
Bessenmix-yoghurt
12 godz. 15 min
Karamel parfait
Žádné hodnocení
Shortbread karamel gezouten boter
2 Std. 25 Min
Karameltaart
3h 50min
Vloeibare karamel
25 Min
Veenbessen-chocolade cakemix
Žádné hodnocení
Natuur yoghurt in de Varoma
12 godz.
Aardbeienpudding
2 godz. 10 min
Karamelsaus
1 Std. 30 Min