Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g olie
nebo 20 g olijfolie -
200
g gele ui, in kwarten of schijfjes (1 cm)
nebo 200 g rode ui, in kwarten of schijfjes (1 cm) - 20 g water
- 2 snuifjes zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 972 kJ / 232 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 406 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
200 g prei fruiten
20min
400-500 g ui karameliseren
50min
200 g ui kleuren
25 Min
200-300 g ui glaceren
Žádné hodnocení
300 g ui fruiten
Žádné hodnocení
200 g ui fruiten
20min
250 g sjalot fruiten
Žádné hodnocení
Karamelsaus
1h 30min
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min
350 g sjalot kleuren
Žádné hodnocení
Gekruide noten
45min
Gekarameliseerde uiensaus
2 godz. 5 min