Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g augurken, in stukjes gesneden
- 150 g uien, in helften gesneden
- 60 g boter, ongezouten
- 40 g suiker
- 4 opgehoopte el kerriepoeder (40 g) (bijv. Zanzibar of Madras kerriepoeder)
- 1000 g tomatenblokjes uit blik
- 500 g tomatenketchup
- 70 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 2 tl zout, plus extra naar smaak
- 2 tl sambal oelek (20 g)
- 1 opgehoopte tl vleesbouillonpasta, zelfgemaakt
- 20 g fruitazijn
- Nutriční hodnoty
- na 1 pot
- Kalorie
- 1680 kJ / 401 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 6.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Basilicumpesto
10 Min
Poedersuiker
5 Min
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Žádné hodnocení
Oriëntaalse brunch
Žádné hodnocení
Ingelegde champignons
Žádné hodnocení
Vanillesuiker
72 Std.
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Žádné hodnocení
Gazellehoorns
1h
Krokante olijven
1 Std. 30 Min
Gevulde kalkoenborst
Žádné hodnocení
Amandelverslaving
1h
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1 Std. 15 Min