Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g augurken, in stukjes gesneden
- 150 g uien, in helften gesneden
- 60 g boter, ongezouten
- 40 g suiker
- 4 opgehoopte el kerriepoeder (40 g) (bijv. Zanzibar of Madras kerriepoeder)
- 1000 g tomatenblokjes uit blik
- 500 g tomatenketchup
- 70 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 2 tl zout, plus extra naar smaak
- 2 tl sambal oelek (20 g)
- 1 opgehoopte tl vleesbouillonpasta, zelfgemaakt
- 20 g fruitazijn
- Nutriční hodnoty
- na 1 pot
- Kalorie
- 1680 kJ / 401 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 6.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fijngehakt rauw vlees
35min
BBQ-saus
20min
Vleesbouillonpasta
45min
Aardbei-lavendel zephyrs
Žádné hodnocení
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Kruiden- en citroenzout
1h
Tomatenketchup
1h 15 min
Yoghurtdressing
5 min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Žádné hodnocení
Abrikozen ketchup
Žádné hodnocení
Vegan kruimeldeeg
Žádné hodnocení
Tomaat en Chili jam
1h 15 min