Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm) (facultatief)
- 150 g hazelnoten, walnoten, amandelen of gemengde noten
- 3 el gemengde Provençaalse kruiden
- 2 teentjes knoflook
- 150 g prei, in stukken (3 cm)
- 50 g olijfolie
- 800 g tomaten uit blik
- 1 el tomatenpuree
- 15 g verse basilicumbladeren, en iets meer als afwerking
- 2 snuifjes suiker
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 1 volle el groentebouillon poeder
- 100 g lauw water
- Nutriční hodnoty
- na 4 porties
- Kalorie
- 7548.9 kJ / 1804.2 kcal
- Protein
- 45.4 g
- Sacharidy
- 85.5 g
- Tuk
- 155.2 g
- Nasycený tuk
- 20.7 g
- Vláknina
- 38.1 g
- Sodík
- 1541.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Amarant cacao balletjes
Brak ocen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Brak ocen
Zoete aardappellasagne
1 Std. 20 Min
Parmezaan op plantaardige basis
Brak ocen
Thaise nachos
Brak ocen
Flatbread met peer en geitenkaas
3 Std.
Schiacciata met gerookte zalm
Brak ocen
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Brak ocen
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Brak ocen
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Brak ocen
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min