Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm) (facultatief)
- 150 g hazelnoten, walnoten, amandelen of gemengde noten
- 3 el gemengde Provençaalse kruiden
- 2 teentjes knoflook
- 150 g prei, in stukken (3 cm)
- 50 g olijfolie
- 800 g tomaten uit blik
- 1 el tomatenpuree
- 15 g verse basilicumbladeren, en iets meer als afwerking
- 2 snuifjes suiker
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 1 volle el groentebouillon poeder
- 100 g lauw water
- Nutriční hodnoty
- na 4 porties
- Kalorie
- 7548.9 kJ / 1804.2 kcal
- Protein
- 45.4 g
- Sacharidy
- 85.5 g
- Tuk
- 155.2 g
- Nasycený tuk
- 20.7 g
- Vláknina
- 38.1 g
- Sodík
- 1541.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20 Min
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Žádné hodnocení
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Žádné hodnocení
Gegrilde zeevruchten plank
Žádné hodnocení
Soba noodle mee goreng
Žádné hodnocení
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Scandinavische brunch
Žádné hodnocení
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30 min
Vegan cheddar mac & cheese
Žádné hodnocení
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Žádné hodnocení
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 Std. 20 Min