
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmezaanse kaas in stukken (3 cm) (facultatief)
- 150 g hazelnoten walnoten, amandelen of gemengde noten
- 3 el gemengde Provençaalse kruiden
- 2 teentjes knoflook
- 150 g prei in stukken (3 cm)
- 50 g olijfolie
- 800 g tomaten uit blik
- 1 el tomatenpuree
- 15 g verse basilicumbladeren en iets meer als afwerking
- 2 snuifjes suiker
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 1 volle el groentebouillon poeder
- 100 g lauw water
- Nutriční hodnoty
- na 4 porties
- Kalorie
- 1804.2 kcal / 7548.9 kJ
- Protein
- 45.4 g
- Tuk
- 155.2 g
- Sacharidy
- 85.5 g
- Vláknina
- 38.1 g
- Nasycený tuk
- 20.7 g
- Sodík
- 1541.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Žádné hodnocení
Soba noodle mee goreng
40min
Vegan moussaka
1hod. 50min
Tomaat basilicum spread
5min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1hod. 20min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Žádné hodnocení
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Vegetarische bruine rijst
40min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3hod. 50min
Spaghetti carbonara
30min
Nyonya kip-curry bun
Žádné hodnocení