Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm) (facultatief)
- 150 g hazelnoten, walnoten, amandelen of gemengde noten
- 3 el gemengde Provençaalse kruiden
- 2 teentjes knoflook
- 150 g prei, in stukken (3 cm)
- 50 g olijfolie
- 800 g tomaten uit blik
- 1 el tomatenpuree
- 15 g verse basilicumbladeren, en iets meer als afwerking
- 2 snuifjes suiker
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 1 volle el groentebouillon poeder
- 100 g lauw water
- Nutriční hodnoty
- na 4 porties
- Kalorie
- 7548.9 kJ / 1804.2 kcal
- Protein
- 45.4 g
- Sacharidy
- 85.5 g
- Tuk
- 155.2 g
- Nasycený tuk
- 20.7 g
- Vláknina
- 38.1 g
- Sodík
- 1541.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Keine Bewertungen
Gestoomde Chinese groenten
Keine Bewertungen
Tosti met cottage kaas
Keine Bewertungen
Fatayer met kaas en munt
2h
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 min
Vegan feta in olie met kruiden
Keine Bewertungen
Aardappelpuree en merguez
Keine Bewertungen
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 Std. 50 Min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Keine Bewertungen
Alpenmacaroni
45 min
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Keine Bewertungen