Zařízení & příslušenství
400-500 g ui karameliseren
Příprava 15min.
Celkový 50min.
1 portie
Suroviny
-
20 g olijfolieolie20 g
-
400 - 500 g rode ui, in kwarten of schijfjes (1 cm)gele ui in kwarten of schijfjes (1 cm)400 - 500 g
-
water30 g
-
zout2 snuifjes
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
428 mg
Protein
5 g
Kalorie
1264 kJ /
302 kcal
Tuk
21 g
Vláknina
8.1 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
22 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Hoge Temperaturen
13 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Gestoomde rijst
25min.
Koken van witte langkorrelige rijst
35min.
200 g prei fruiten
20min.
350 g sjalot kleuren
Žádné hodnocení
Knoflook en uien glaceren
Žádné hodnocení
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min.
200 g ui karameliseren
40min.
200 g ui kleuren
25min.
200-300 g ui glaceren
Žádné hodnocení
300 g ui fruiten
Žádné hodnocení
200 g ui fruiten
20min.
Gekarameliseerde uiensaus
2hod. 5min.