Zařízení & příslušenství
Pesto z medvědího česneku s dýňovými semínky
Příprava 5min.
Celkový 10min.
1 sklenice
Suroviny
-
50 gramů dýňových semínek
-
80 gramů parmazánu na kousky
-
70 gramů medvědího česneku omytého a osušeného, na kousky
-
150 gramů řepkového oleje150 gramů extra panenského olivového oleje
-
1 rovná čajová lžička soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 sklenice
Protein
48 g
Kalorie
8285.7 kJ /
1979 kcal
Tuk
198 g
Vláknina
3.8 g
Sacharidy
11.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Z louky na stůl
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Rebarborové čatní
1hod. 30min.
Pesto z medvědího česneku
20min.
Krémová polévka s medvědím česnekem
30min.
Kořenicí směs s medvědím česnekem
2hod. 10min.
Rebarborový koláč
1hod. 15min.
Rebarborovo meruňkový džem
30min.
Sůl s medvědím česnekem
27hod. 25min.
Džem z rebarbory a jahod
30min.
Borůvkový džem
45min.
Jahodový džem
1hod. 5min.
Tapiokový puding s jahodovou granitou
12hod. 45min.
Třešňový džem
35min.