Zařízení & příslušenství
Chřest na páře se zelenou omáčkou
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 porcí
Suroviny
-
600 gramů vody
-
1 špetka soli (volitelně)
-
3 vejce
-
800 gramů chřestu oloupaného (1 100 gramů neloupaného)
-
30 gramů strouhanky
-
40 gramů octa
-
80 gramů čerstvé petržele
-
1 stroužek česneku
-
1 jarní cibulka bílá část, na kousky
-
1 mrkev menší, oloupaná na kousky (2 cm)
-
10 gramů kaparů
-
4 plátky ančoviček v oleji
-
150 gramů extra panenského olivového oleje
-
1 špetka mletého černého pepře
-
1 špetka soli (volitelně)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
9.6 g
Kalorie
1368 kJ /
327 kcal
Tuk
28.2 g
Vláknina
3.9 g
Sacharidy
9.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pro pocit lehkosti
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1 Std. 25 Min
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1 Std. 20 Min
Brokolice s bramborami a sýrovou omáčkou
55 Min
Dortíky pečené ve vaječné skořápce
1 Std. 10 Min
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35 Min
Salát z červené čočky s uzeným pstruhem
40 Min
Chřest s rýží a citrónovou omáčkou sabayon
1 Std.
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
50 Min
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45 Min
Zimní zelenina s oříškovým máslem
20 Min
Losos s kokosovým chilli přelivem
30 Min
Brambory na středozemní způsob
2 Std. 30 Min