Zařízení & příslušenství
Chřest na páře se zelenou omáčkou
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 porcí
Suroviny
-
600 gramů vody
-
1 špetka soli (volitelně)
-
3 vejce
-
800 gramů chřestu oloupaného (1 100 gramů neloupaného)
-
30 gramů strouhanky
-
40 gramů octa
-
80 gramů čerstvé petržele
-
1 stroužek česneku
-
1 jarní cibulka bílá část, na kousky
-
1 mrkev menší, oloupaná na kousky (2 cm)
-
10 gramů kaparů
-
4 plátky ančoviček v oleji
-
150 gramů extra panenského olivového oleje
-
1 špetka mletého černého pepře
-
1 špetka soli (volitelně)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
9.6 g
Kalorie
1368 kJ /
327 kcal
Tuk
28.2 g
Vláknina
3.9 g
Sacharidy
9.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pro pocit lehkosti
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Ravioli s cuketovou omáčkou
35min.
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1hod. 20min.
Brokolice s bramborami a sýrovou omáčkou
55min.
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1hod.
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35min.
Chřest s pikantní jahodovou omáčkou
50min.
Chřest s ředkvičkami a vaječným vinaigrette
40min.
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1hod.
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1hod. 10min.
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30min.
Chřest s rýží a citrónovou omáčkou sabayon
1hod.
Treska s bramborovo-dýňovou krustou a vinnou omáčkou
1hod.