Zařízení & příslušenství
Chřest na páře se zelenou omáčkou
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 porcí
Suroviny
-
600 gramů vody
-
1 špetka soli (volitelně)
-
3 vejce
-
800 gramů chřestu oloupaného (1 100 gramů neloupaného)
-
30 gramů strouhanky
-
40 gramů octa
-
80 gramů čerstvé petržele
-
1 stroužek česneku
-
1 jarní cibulka bílá část, na kousky
-
1 mrkev menší, oloupaná na kousky (2 cm)
-
10 gramů kaparů
-
4 plátky ančoviček v oleji
-
150 gramů extra panenského olivového oleje
-
1 špetka mletého černého pepře
-
1 špetka soli (volitelně)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
9.6 g
Kalorie
1368 kJ /
327 kcal
Tuk
28.2 g
Vláknina
3.9 g
Sacharidy
9.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pro pocit lehkosti
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Dýňové půlměsíčky s tomatovým dipem
1hod.
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1hod. 20min.
Bramborové rolky se sýrem a pažitkovým dipem
1hod. 10min.
Chřest na páře s hnědým máslem a makovou oplatkou
1hod. 40min.
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35min.
Chřest s pikantní jahodovou omáčkou
50min.
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55min.
Polníčková krémová polévka a brokolice s olivovou omáčkou
45min.
Penne se slávkami
1hod. 5min.
Zimní zelenina s oříškovým máslem
20min.
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1hod. 10min.
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min.