
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 gramů vody
- 1 špetka soli
- 3 vejce
- 800 gramů chřestu oloupaného (1 100 gramů neloupaného)
- 30 gramů strouhanky
- 40 gramů octa
- 80 gramů čerstvé petržele
- 1 stroužek česneku
- 1 jarní cibulka bílá část, na kousky
- 1 mrkev menší, oloupaná na kousky (2 cm)
- 10 gramů kaparů
- 4 plátky ančoviček v oleji
- 150 gramů extra panenského olivového oleje
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 špetka soli (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1368 kJ / 327 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 28.2 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1hod.
Chřestový krém se sýrovými chipsy
50min
Citrónový dip
20min
Restovaná cibule s chilli
20min
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1hod. 30min
Čočkový salát s uzeným pstruhem a granátovým jablkem
1hod. 50min
Losos s pomerančem a brokolicovým kuskusem
30min
Béarnská omáčka
20min
Čínské vermicelli s krevetami a česnekovou omáčkou
1hod. 15min
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
1hod.
Losos na fenyklu s brokolicí v páře
30min
Fermentovaná červená pšenice a houby
Žádné hodnocení
49hod. 35min