Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 gramů vody
- 1 špetka soli
- 3 vejce
- 800 gramů chřestu oloupaného (1 100 gramů neloupaného)
- 30 gramů strouhanky
- 40 gramů octa
- 80 gramů čerstvé petržele
- 1 stroužek česneku
- 1 jarní cibulka bílá část, na kousky
- 1 mrkev menší, oloupaná na kousky (2 cm)
- 10 gramů kaparů
- 4 plátky ančoviček v oleji
- 150 gramů extra panenského olivového oleje
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 špetka soli (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1368 kJ / 327 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 28.2 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brokolice s bramborami a sýrovou omáčkou
55min
Cuketové špagety s boloňskou omáčkou z hlívy ústřičné
50min
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1h
Rýžové onigiri v lunch boxu
1h 15 min
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1h
Špaldový salát s kuřecím masem a mandlemi
45min
Chřest s ředkvičkami a vaječným vinaigrette
40min
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55min
Chřest s rýží a citrónovou omáčkou sabayon
1h
Restovaná zelenina
10 min
Plněné žampióny
1 godz. 5 min
Vepřová panenka s celerovým pyré a kaparovo-citrónovou omáčkou
40min