Steamed Chicken With Herbal Liqueur
TM6 TM5

Steamed Chicken With Herbal Liqueur

4.7 (7 hodnocení)

Suroviny

  • 400 g kampung chicken (free-range chicken), skinless, with bone, cut in pieces (3 cm)
  • 120 g hot water
  • 4 dang gui (Chinese angelica root) slices
  • 1600 g water
  • 100 g herbal liqueur

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1681 kJ / 402 kcal
Protein
41 g
Sacharidy
26 g
Tuk
5 g
Nasycený tuk
1 g
Vláknina
0 g
Sodík
177 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty