Steamed Chicken With Herbal Liqueur

Steamed Chicken With Herbal Liqueur

4.7 7 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 2hod.
2 portions

Suroviny

  • kampung chicken (free-range chicken) skinless, with bone, cut in pieces (3 cm)
    400 g
  • hot water
    120 g
  • dang gui (Chinese angelica root) slices
    4
  • water
    1600 g
  • herbal liqueur
    100 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 177 mg
Protein 41 g
Kalorie 1681 kJ / 402 kcal
Tuk 5 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 26 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...