Zařízení & příslušenství
Steamed Chicken With Herbal Liqueur
Příprava 5min.
Celkový 2hod.
2 portions
Suroviny
-
kampung chicken (free-range chicken) skinless, with bone, cut in pieces (3 cm)400 g
-
hot water120 g
-
dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
water1600 g
-
herbal liqueur100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
177 mg
Protein
41 g
Kalorie
1681 kJ /
402 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
26 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Nourishing Confinement Food
15 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1hod. 30min.
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35min.
Mustard Green Rice
35min.
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3hod. 15min.
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1hod. 15min.
Steamed Papaya Milk
50min.
Steamed Chicken Essence
1hod. 10min.
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Cordyceps Flower Chicken Soup
2hod. 5min.
Foochow Nourishing Chicken Soup
1hod. 20min.
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3hod. 10min.
Steamed Chicken with Dang Gui
1hod. 30min.