
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g chicken breast fillets, skinless
- ½ tsp salt
- 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) plus extra 1 tbsp
- 1000 g water plus extra to submerge bag
- 30 g lemon juice
- 1 tbsp wolfberries soaked in hot water for 10 minutes, drained, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 259 kcal / 1084 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1hod. 40min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1hod. 40min
Sous-Vide Herbal Chicken
4hod. 15min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2hod. 25min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2hod. 25min
Authentic Meat Floss
1hod. 40min
Sous-Vide Salmon
1hod.
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min