Zařízení & příslušenství
Sous-Vide Drunken Chicken
Příprava 10min.
Celkový 2hod.
2 portions
Suroviny
-
chicken breast fillets, skinless300 g
-
salt½ tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) plus extra 1 tbsp1 tbsp
-
water plus extra to submerge bag1000 g
-
lemon juice30 g
-
wolfberries soaked in hot water for 10 minutes, drained, to garnish1 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
31 g
Kalorie
1084 kJ /
259 kcal
Tuk
14 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Asian Chicken Dinners
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min.
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
35min.
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1hod. 30min.
Sous-Vide Herbal Chicken
4hod. 15min.
Authentic Meat Floss
1hod. 40min.
Browned pork strips
15min.
Browned Pork Strips
15min.
Browned Pork Cubes
15min.
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min.
Yam Rice
45min.
Steamed Chicken with Dang Gui
1hod. 30min.