Zařízení & příslušenství
葱油花卷
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 25min.
16 个
Suroviny
-
水240 克
-
干酵母粉5 克
-
糖10 克
-
油10 克
-
面粉500 克
-
盐 (约¼茶匙)1 克
-
油 涂抹用(大约)2 汤匙
-
盐 涂抹用2 小撮
-
葱 切末100 克
-
水 蒸煮用500 克
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 个
Sodík
25.6 mg
Protein
4.3 g
Kalorie
588.6 kJ /
140.8 kcal
Tuk
2.9 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
0.4 g
Sacharidy
23.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
基础中式面点
10 recepty/-ů
Čína
Čína