葱烧排骨

葱烧排骨

4.5 53 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 人份

Suroviny

  • 红糖
    50 克
  • 10 克
  • 猪肋排 每块长约10厘米,大约12块
    600 克
  • 生抽
    25 克
  • 老抽
    25 克
  • 40 克
  • 切段(5厘米),留少许切丝装饰用
    1000 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 733.6 mg
Protein 28.9 g
Kalorie 2390.3 kJ / 571.3 kcal
Tuk 38.2 g
Vláknina 6.6 g
Nasycený tuk 11.6 g
Sacharidy 31.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...