
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 克 红糖
- 10 克 油
- 600 克 猪肋排 每块长约10厘米,大约12块
- 25 克 生抽
- 25 克 老抽
- 40 克 水
- 1000 克 葱 切段(5厘米),留少许切丝装饰用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 571.3 kcal / 2390.3 kJ
- Protein
- 28.9 g
- Tuk
- 38.2 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Vláknina
- 6.6 g
- Nasycený tuk
- 11.6 g
- Sodík
- 733.6 mg