Zařízení & příslušenství
葱烧排骨
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
-
红糖50 克
-
油10 克
-
猪肋排 每块长约10厘米,大约12块600 克
-
生抽25 克
-
老抽25 克
-
水40 克
-
葱 切段(5厘米),留少许切丝装饰用1000 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
733.6 mg
Protein
28.9 g
Kalorie
2390.3 kJ /
571.3 kcal
Tuk
38.2 g
Vláknina
6.6 g
Nasycený tuk
11.6 g
Sacharidy
31.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品幸福厨房家常料理
188 recepty/-ů
Čína
Čína