Zařízení & příslušenství
干煸花菜
Příprava 5min.
Celkový 20min.
2 人份
Suroviny
-
葱 切葱花2 根
-
油15 克
-
花菜 切小丁,洗净沥干300 克
-
生抽10 克
-
老抽5 克
-
蚝油10 克
-
糖1 小撮
-
水10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
755.2 mg
Protein
3.2 g
Kalorie
497.5 kJ /
119 kcal
Tuk
7.8 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
1.2 g
Sacharidy
9.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
冬季蔬食料理
15 recepty/-ů
Čína
Čína