Zařízení & příslušenství
猪肉大葱水饺
Příprava 45min.
Celkový 2hod. 15min.
6 人份
Suroviny
饺子皮面团
-
中筋面粉320 克
-
水160 克
内馅
-
去皮五花肉 切块,提前冷冻约60分钟,确保肉块呈现微冷冻变硬的状态400 克
-
大葱 只取葱白,切段200 克
-
盐 (约1茶匙)5 克
-
蚝油10 克
-
生抽10 克
-
糖10 克
-
十三香粉 (volitelně) (约1汤匙)5 克
煮水饺
-
水1700 克
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
526.3 mg
Protein
15.9 g
Kalorie
1828.8 kJ /
437.5 kcal
Tuk
21.2 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
7.2 g
Sacharidy
45.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
基础中式面点
10 recepty/-ů
Čína
Čína