猪肉大葱水饺

猪肉大葱水饺

4.9 9 rating
Příprava 45min.
Celkový 2hod. 15min.
6 人份

Suroviny

饺子皮面团
  • 中筋面粉
    320 克
  • 160 克
内馅
  • 去皮五花肉 切块,提前冷冻约60分钟,确保肉块呈现微冷冻变硬的状态
    400 克
  • 大葱 只取葱白,切段
    200 克
  • (约1茶匙)
    5 克
  • 蚝油
    10 克
  • 生抽
    10 克
  • 10 克
  • 十三香粉 (volitelně) (约1汤匙)
    5 克
煮水饺
  • 1700 克

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 526.3 mg
Protein 15.9 g
Kalorie 1828.8 kJ / 437.5 kcal
Tuk 21.2 g
Vláknina 1.7 g
Nasycený tuk 7.2 g
Sacharidy 45.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...