Zařízení & příslušenství
韭菜盒子
Příprava 30min.
Celkový 45min.
6 个
Suroviny
面团
-
中筋面粉230 克
-
水120 - 130 克
-
油10 克
-
盐 (约¼茶匙)1 克
韭菜内馅
-
鸡蛋(约53-63克)2 颗
-
油15 克
-
淡味虾皮20 克
-
韭菜 切小段,约0.5厘米300 克
-
麻油30 克
-
蚝油10 克
-
白胡椒粉 (约¼茶匙)1 克
-
五香粉1 小撮
-
盐 (约1茶匙)5 克
制作
-
油 煎饼用
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 个
Sodík
512.4 mg
Protein
9.9 g
Kalorie
1123 kJ /
268.7 kcal
Tuk
11.5 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
1.8 g
Sacharidy
31.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
基础中式面点
10 recepty/-ů
Čína
Čína