Zařízení & příslušenství
三丁包子
Příprava 50min.
Celkový 5hod. 35min.
12 个
Suroviny
三丁包子内馅
-
鸡胸肉 切小丁100 克
-
猪肉 切小丁100 克
-
盐1 茶匙
-
老抽¾ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
淀粉1 茶匙
-
水500 - 550 克
-
笋 切0.5厘米小丁100 克
-
油3 汤匙
-
生抽1 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
蚝油1 茶匙
-
淀粉2 汤匙
-
水 调和淀粉用4 汤匙
包子面皮
-
水150 克
-
干酵母粉1 茶匙
-
糖½ 汤匙
-
面粉300 克
-
盐1 茶匙
-
油 再额外准备些涂抹用1 茶匙
组合
-
水 蒸煮用500 克
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 个
Protein
9.7 g
Kalorie
958.7 kJ /
229.1 kcal
Tuk
5.3 g
Vláknina
0.3 g
Sacharidy
35.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
专业
24 recepty/-ů
Čína
Čína
家的味道
80 recepty/-ů
Čína
Čína