Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g d'eau
- 1 c. à café de sirop d'agave
- ½ sachet de levure boulangère sèche (3 g environ)
- 270 g de farine de grand épautre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
- 200 g de sauce tomate, cuisinée
- 4 fonds d'artichaut, à l'huile
- 4 champignons de Paris frais, en tranches
- 200 g de tomates cerise, coupées en deux
- 1 fromage de chèvre en bûche, en rondelles
- 50 g d'olives noires
- huile d'olive
- 1 c. à soupe d'origan déshydraté
- roquette (facultatif)
- copeaux de parmesan (facultatif)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2580 kJ / 618 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Pizza poivron chèvre et chorizo
2 Std.
Pizzas marinara
3h
Minipizzas ourson
3h 15min
Pizza aux légumes grillés et feta
1h
Pizza quatre fromages
1h 45min
Pizza romaine
1h 40min
Pizza aux légumes
3 Std. 10 Min
Pizza Margherita
2h 10min
Pizza quatre saisons
1 Std. 35 Min
Tarte au thon à la tomate
1 Std. 30 Min
Minipizzas variées
1h 50min
Pizza végétarienne express
50min