Zařízení & příslušenství
炸羊乳起士牛肉丸
Příprava 45min.
Celkový 9hod. 20min.
40 塊
Suroviny
-
煙燻牛肉 (Cecina),切小塊(詳見要訣)150 克
-
橄欖油20 克
-
無鹽奶油60 克
-
洋蔥 切小塊40 克
-
麵粉160 克
-
牛奶800 克
-
鹽½ 茶匙
-
新鮮羊乳起士 切丁150 克
-
麵包粉300 - 400 克
-
蛋 打散備用2 - 3 顆
-
油炸用蔬菜油500 - 600 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 塊
Sodík
182.8 mg
Protein
4.1 g
Kalorie
514 kJ /
123 kcal
Tuk
7.5 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
7.5 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
過去、現在、始終如一
50 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan