炸羊乳起士牛肉丸

炸羊乳起士牛肉丸

Žádné hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 9hod. 20min.
40 塊

Suroviny

  • 煙燻牛肉 (Cecina),切小塊(詳見要訣)
    150 克
  • 橄欖油
    20 克
  • 無鹽奶油
    60 克
  • 洋蔥 切小塊
    40 克
  • 麵粉
    160 克
  • 牛奶
    800 克
  • ½ 茶匙
  • 新鮮羊乳起士 切丁
    150 克
  • 麵包粉
    300 - 400 克
  • 打散備用
    2 - 3 顆
  • 油炸用蔬菜油
    500 - 600 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 塊

Sodík 182.8 mg
Protein 4.1 g
Kalorie 514 kJ / 123 kcal
Tuk 7.5 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 7.5 g
Sacharidy 1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...