炸羊乳起士牛肉丸
TM6 TM5 TM31

炸羊乳起士牛肉丸

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 150 克 煙燻牛肉 (Cecina),切小塊(詳見要訣)
  • 20 克 橄欖油
  • 60 克 無鹽奶油
  • 40 克 洋蔥 ,切小塊
  • 160 克 麵粉
  • 800 克 牛奶
  • ½ 茶匙 鹽
  • 150 克 新鮮羊乳起士 ,切丁
  • 300 - 400 克 麵包粉
  • 2 - 3 顆 蛋 ,打散備用
  • 500 - 600 克 油炸用蔬菜油

Nutriční hodnoty
na 1 塊
Kalorie
514 kJ / 123 kcal
Protein
4.1 g
Sacharidy
1 g
Tuk
7.5 g
Nasycený tuk
7.5 g
Vláknina
0.2 g
Sodík
182.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty