Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Mehl zum Bestäuben
- 130 g Butter, kalt, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Zucker
- 2 Eier
- 250 g Apfelmark (siehe Tipp)
- 20 g Speisesirup, hell (z. B. von Grafschafter)
- 10 g Kakao
- 70 g Speisestärke
- 1 TL Natron
- 1 TL Lebkuchengewürz
- 1 Prise Salz
- 75 g Rosinen
- 50 g weiße Schokolade, grob gehackt
- 100 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao), grob gehackt
- 75 g Cranberrys, getrocknet
- 50 g Pecannüsse
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1213 kJ / 290 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 103 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen
2 Std. 50 Min
Möhren-Pistazien-Kuchen
1h
Schoko-Birnen-Kastenkuchen
2 Std.
Kürbis-Nuss-Schnitten
1hod. 30min
Versunkener Erdbeerkuchen
1h 15min
Emmer-Schoko-Muffins mit Kirschen
1h
Rhabarber-Käse-Kuchen mit Streuseln
1 Std. 20 Min
Apfel-Nuss-Kuchen
4 Std.
Heidelbeer-Joghurt-Kastenkuchen
2 Std.
Heidelbeer-Hefeschnecken mit Frischkäse-Guss
3hod.
Heidelbeer-Apfel-Kuchen
1hod. 30min
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1h