Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Quark-Öl-Teig
- 500 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Pck. Backpulver
- 250 g Magerquark
- 110 g Milch
- 80 g Olivenöl
- ½ TL Pfeffer
- 2 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 200 g Emmentaler, in Stücken
- 10 g Salbei, abgezupft
- 15 g Majoran, abgezupft
- 10 g Rucola, grob zerzupft
- 200 g Schmand
- 1 TL Kräutersalz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- 300 g Tomaten, entkernt, in kleinen Stücken
- 2 Eigelb
- 2 EL Milch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2368 kJ / 566 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 624 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gemüse vom Blech mit Pilzrahmsauce
1 Std. 15 Min
Pizzabrote
50 menit
Laugen-Minis
2h 15 min
Kichererbsen-Taler mit Kräuterquark und Tomatensalat
30 min
Zwiebel-Hefe-Taler
1h 50min
Basilikum-Toast mit Kräuterfrischkäse und Zitronenöl
3sa
Schokoladen-Soufflé
45 Min
Gefüllter Hefekranz
2h 15 min
Mediterrane Fladenbrote
1 Std. 45 Min
Linsenfrikadellen
1j
Blätterteig-Möhren
40 min
Dinkel-Seelen
9h